Livrare gratuita la comenzi peste 300 Lei. Fara Km Suplimentari, livrare a doua zi

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvăluite fără consimțământul dumneavoastră în caz de litigii/dispute privind fraudele la plata către următorii destinatari: Băncile implicate în plățile online, Organismele Internaționale de Carduri și Furnizori de servicii/produse, respectiv conform Legii, către instituțiile abilitate.

În conformitate cu dispozițiile Regulamentului 2016/679/UE privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date, clienții noștri au următoarele drepturi:

1) Dreptul la informare (art.12)

2) Dreptul la acces la date (art.13) – dreptul de a obține, la cerere și în mod gratuit, pentru o solicitare pe an, confirmarea că datele care o privesc sunt sau nu sunt prelucrate de operatorul de date.

3) Dreptul la intervenție (art.14) – dreptul de a solicita operatorului de date, printr-o cerere scrisă și în mod gratuit, următoarele:

  1. a) rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor incomplete, inexacte sau prelucrărilor nelegale;
  2. b) transformarea datelor personale nelegale în date anonime;
  3. c) notificarea terților cu privire la operațiunile prevăzute la lit. a) si b).

4) Dreptul la opoziție (art.15) – dreptul de a se opune, în mod gratuit și printr-o cerere scrisă, din motive întemeiate și legitime, legate de situația sa particulară, că datele care o vizează să facă obiectul unei prelucrari.

5) Dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale luate în baza unei prelucrări automate;

6) Dreptul de retragere a consimțământului;

7) Dreptul de a se adresa justiţiei;

8) Dreptul la portabilitatea datelor

9) Dreptul de a depune o plângere la autoritatea națională de protecție a datelor personale.

Acest magazin online trimite anumite date personale ale clienților săi (ID-ul comenzii, prenumele, adresa de e-mail, județul) către Împuternicitul Feedback.TRUSTED.ro, pentru a obține (în mod independent față de magazin) și pentru a publica opinia clienților magazinului cu privire la serviciile acestuia. Datele personale sunt păstrate de Împuternicit pe o perioadă maximă de 67 de zile (TRUSTED.ro își rezervă dreptul de a modifica perioada maximă pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților săi). Toate opiniile publicate sunt anonime.

Scopul colectarii datelor

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. Createur Groupe S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, mesaje scrise (SMS), posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare si pentru realizarea de rapoarte statistice.

Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.

Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. Createur Groupe S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. Createur Groupe S.R.L.

Colectarea de date cu caracter personal

Suplimentar fata de cele de mai sus, colectarea de date cu caracter personal pe site-ul www.createur.ro implica efectuarea de comenzi on-line pe site-ul www.createur.ro si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv a datelor cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate pe site-ul www.createur.ro in urmatoarele scopuri:

  • facturarea produselor si a serviciilor comandate de dumneavoastra
  • asigurarea livrarii produselor si serviciilor comandate
  • asigurarea garantiilor.

Datele cu caracter personal vor putea fi dezvaluite institutiilor abilitate fara consimtamantul dumneavoastra in caz de litigi/dispute privind fraudele.
Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

S.C. Createur Groupe S.R.L. poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

realizarea de rapoarte si analize;
realizarea de informari in scopuri proprii;
publicarea, promovarea, ofertarea serviciilor oferite de S.C. Createur Groupe S.R.L.
Tertii care utilizeaza datele utilizatorilor din site

* partenerii magazinului online pentru livrare (Fan Courier, DPD, Sameday, eColet – nume, adresa, telefon, email);

* Google Analytics care preia date privind vizita pe site (pagini vizitate, browser folosit, actiuni in site, adresa IP);

  • Edrone Sp. z o. o., ul. Szlak 77/220, 31-153 Kraków – pentru a trimite newslettere prin intermediul sistemului edrone.me
  • Edrone Sp. z o. o., ul. Szlak 77/220, 31-153 Kraków – pentru a trimite e-mailuri, mesaje text, campanii in social media folosind sistemul edrone.
  • codul de urmarire edrone  – pentru a analiza statisticile magazinului online, dar si pentru scopuri de marketing si pentru campanii de email

Deoarece dorim sa oferim o experienta de navigare si cumparare cat mai buna, clientilor nostri, daca acestia nu si-au dat acordul in  mod explicit pentru a primi emailuri din partea noastra, dar nici nu au refuzat in mod explicit primirea de emailuri din partea noastra, acestia vor putea fi contactati de catre sistemele SC Createur Groupe SRL pentru a le oferi promotii, pentru a le sugera inscrierea la newsletter sau pentru a le aminti clientilor despre produse existente in cos, comenzi nefinalizate sau altele. In situatia in care clientul se dezaboneaza in mod explicit de la primirea de informatii pe email sau SMS, atunci acesta nu va mai fi contactat de catre SC Createur Groupe SRL.

De asemenea, orice client are posibilitatea de a solicita stergerea informatiilor din sistemele SC Createur Groupe SRL, daca acestea exista (eg: daca a existat cel putin o comanda in care s-a facut colectarea de date). Pentru a solicita stergerea datelor cu caracter personal, se trimite email catre [email protected] – Subiect: Stergere date caracter persona. Va rugam mentionati ID-ul comenzii sau al facturii.

Modalitatea de exercitare a drepturilor: email – [email protected]

Modificari, actualizari, stergerea datelor – Contact: 0758 307 307 – [email protected] – pentru o evidenta clara a acestor solicitări este obligatoriu ca solicitarea sa fie făcută pe email.